WHAT'S
NEW_

4FRONT FIBSin partneriksi

4FRONT on valittu FIBSin partneriksi vuosille 2021-2022 vauhdittamaan kestävää liiketoimintaa Suomessa.

Pohjoismaiden suurimman yritysvastuuverkosto FIBSin partnerina 4FRONT rakentaa sähköisen itsearviointityökalun, joka auttaa yrityksiä kehittämään vastuullisuustoimintaansa, tunnistamaan vahvuuksiaan ja kehityskohteitaan sekä vertaamaan suoriutumistaan suhteessa muihin organisaatioihin.

Partneruus tarjoaa 4FRONTille mahdollisuuden tukea suomalaisia toimijoita vastuullisuusosaamisen syventämisessä. ”Vastuullisuus tulee näkymään myös pienten ja keskisuurten yritysten toiminnassa yhä enemmän ja enemmän. FIBS- partneruus tarjoaa meille mahdollisuuden hyödyntää laajaa arviointiosaamistamme erityisesti tämän kohderyhmän vastuullisuustyön kehittämisessä”, sanoo vanhempi konsultti Ulla Roiha 4FRONTista.

FIBSin partneriverkostoon valittiin kaikkiaan 15 yritystä ja organisaatiota, jotka julkistettiin 7.10. yritysvastuun trendejä käsitelleen webinaarin yhteydessä. 4FRONTin rinnalla uusia yhteistyökumppaneita ovat mm.  CGI Suomi Oy, KPMG Oy Ab,  Ramboll Finland Oy,  Reilu kauppa ry ja Stora Enso Oyj.

FIBSin vt. toimitusjohtajan Helena Kekin mukaan jokainen partneriksi valittu organisaatio on oman partneruusteemansa huipputekijä Suomessa. FIBS Partneri -ohjelmasta hyötyvät kaikki FIBSin jäsenet ja jäsenten työntekijät esim. sisäisen koulutuksen ja ja kehityshankkeidensa tukena.