WHAT'S
NEW_

4FRONT rekrytoi – tule mukaan huippuasiantuntijoiden tiimiin!

4FRONT on yksi Suomen johtavista yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja kestävän kasvun asiantuntijayrityksistä. Erityisosaamistamme ovat tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopolitiikan sekä kestävän kehityksen kysymykset. Asiakkaitamme ovat mm. ministeriöt, virastot, kaupungit Suomessa sekä Euroopan komissio ja muut kansainväliset organisaatiot. Tuotamme tietoa ja teemme arviointeja asiakkaiden päätöksenteon tueksi.

Haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi seniorikonsulttia/asiantuntijaa. Tarjoamme mahtavan huippuosaajista koostuvan työyhteisön, näköalapaikan yhteiskunnan ajankohtaisiin kysymyksiin, monipuolisia tehtäviä haastavien teemojen parissa yhdessä kansainvälisen verkoston ja asiakkaiden kanssa, työpaikan huippusijainnilla keskellä Helsinkiä, laajat ja joustavat etätyömahdollisuudet, sekä hyvät mahdollisuudet urakehitykseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Seniorikonsulttina/asiantuntijana pääset mukaan kehittämään ja rakentamaan yrityksen liiketoimintaa sekä toteuttamaan monipuolisia hankkeita julkisen ja yksityisen sektorin rajapinnassa.

Työ soveltuu hyvin Sinulle, jolla on kiinnostusta, näkemystä ja aikaisempaa työkokemusta liittyen kestävän kehityksen, yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja/tai organisaatioiden kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta:

  • Kestävään kehitykseen ja/tai organisaatioiden kehittämiseen liittyvää osaamista ja näkemystä
  • Kokemusta kehittämis-, konsultointi-, arviointi- ja/tai selvityshankkeista julkisella ja/tai yksityisellä sektorilla
  • Kiinnostusta ja kunnianhimoista otetta liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen
  • Halua ja kykyä toimia tiiviissä työyhteisössä ja projektityössä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielitaitoa
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. yhteiskunta- tai kauppatieteellinen)

Katsomme eduksi:

  • Aikaisemman kokemuksen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arvioinnin ja/tai tutkimus- ja innovaatiotoiminnan parissa
  • Kokemuksen ja verkostot sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta
  • Konsultointi- ja/tai tutkimus- ja arviointimenetelmiin liittyvän osaamisen

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen (ml. palkkatoive) ja CV:n mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.9.2022 mennessä. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen vesa.salminen(at)4front.fi, tai hae paikkaa Monster.fi:ssä: //www.monster.fi/tyopaikka/seniorikonsultti-asiantuntija-1291672.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Vesa Salminen, 040 1252 370. Parhaiten tavoitat hänet perjantaina 2.9. klo 9–16, keskiviikkona 7.9. klo 12-16, perjantaina 9.9. klo 9-15 tai perjantaina 16.9. klo 12-15.