WHAT'S
NEW_

4FRONT vahvistuu – Ulla Roiha aloittaa elokuussa

4FRONTin asiantuntijatiimi saa kovan vahvistuksen, kun KTM Ulla Roiha aloittaa seniorikonsulttina elokuussa 2019. Ulla tuo tullessaan erityisosaamista kestävän kehityksen, yritysvastuun ja yritysten kansainvälistymisen kysymyksiin ja teemoihin.

Ullalla on vankkaa kokemusta mm.  markkina-analyysien laatimisesta ja innovaatiohankkeiden kehitysvaikutusten tarkasteluista. Aiemmin hän on ollut käynnistämässä innovaatiokeskusta Intiaan sekä viimeisimpänä toiminut FIBS:ssä edistämässä kestävän kehityksen näkökulmaa yksityisellä ja julkisella sektorilla.

”Ulla on meille kova vahvistus. Hänellä on erittäin vahvaa osaamista liittyen moniin tärkeisiin ja ajankohtaisiin teemoihin ja tarpeisiin. Odotamme innolla, että pääsemme työskentelemään hänen kanssaan ja tarjoamaan entistäkin monipuolisempaa osaamista nykyisille ja uusille asiakkaillemme ”, 4FRONT Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Halme toteaa.

“On todella hienoa päästä osaksi 4FRONTin kovaa asiantuntijatiimiä. Haluan omalta osaltani rakentaa yhä vaikuttavampia ja vaikuttavammin toimivia organisaatioita. Uskon myös, että kestävän kehityksen merkitys tulee entisestään korostumaan erilaisissa arviointi- ja kehittämishankkeissa.” Ulla sanoo.

Ulla aloittaa työt 4FRONTissa elokuun puolivälissä. Kesän Ulla aikoo viettää perheensä kanssa Suomen pohjoisimmassa kunnassa Utsjoella: “Kesäloma kuluu lasten kanssa touhutessa sekä yötöntä yötä ja pohjoisen luontoa ihmetellessä. Toivottavasti pääsen myös tuntureille vaeltamaan ja maastopyöräilemään.”