WHAT'S
NEW_

Uusia vahvistuksia 4FRONTin henkilöstössä

4FRONTin tiimissä on aloittaut syyskuun alussa kaksi uutta työntekijää, Heidi Uitto ja Jenna Kiiskinen. Lisäksi keväällä 2021 4FRONTilla on aloittanut vanhempi konsultti Katri Haila.

Uitto aloitti 4FRONTilla analyytikkona eri arviointi-, selvitys- ja kehittämishankkeiden parissa. Hänen erityisosaamiseen kuuluvat esimerkiksi kestävä kehitys, kehitysyhteistyö, TKI-politiikka ja data-analytiikka. Hän on koulutukseltaan taloustieteen maisteri ja aiemmin hän on työskennellyt muun muassa ulkoministeriössä ja Laurea-ammattikorkeakoulussa.

“4FRONT on mukana monessa mielenkiintoisessa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä hankkeessa. Tämä onkin pääasiallinen syy siihen, että päätin hakea firmaan. Uskon, että analyytikon tehtävässä pääsen laajasti hyödyntämään aikasempaa kokemustani ja kehittämään osaamistani jatkuvasti. Tiimin jäsenet vaikuttavat iloisilta ja ammattitaitoisilta ja odotankin innolla seuraavia kuukausia ja projekteja 4FRONTissa” kertoo Uitto.

Kiiskinen vahvistaa joukkoamme uutena projektikoordinaattorinamme, ja hän työskentelee 4FRONTilla muun muassa viestinnän ja projektien hallinnan parissa. Kiiskinen on koulutukseltaan yleisen ja aikuiskasvatustieteen kandidaatti, ja on työskennellyt aiemmin Suomen opiskelijakuntien liitolla järjestöpalveluiden asiantuntijana.

“Aloitan todella hyvällä mielellä tässä osaavassa ja mukavassa porukassa! Odotan innoissani, mitä kaikkea uutta voin oppia projektityöskentelystä ja –hallinnasta 4FRONTin mielenkiintoisten ja monipuolisten hankkeiden parissa” iloitsee Kiiskinen.

Keväällä 2021 aloittaneen Hailan osaamisen avainalueita ovat arviointi ja tutkimus- ja innovaatiopolitiikka. Viimeisen 15 vuoden ajan Haila on työskennellyt julkishallinnon konsultoinnin yrityksissä. Aiemmin Haila on työskennellyt erilaisissa tutkimus-, hallinto- ja opetustehtävissä yliopistoissa ja julkishallinnossa. Haila on koulutukseltaan elintarviketieteiden tohtori Helsingin yliopistosta.

“On ollut ilo päästä tekemään töitä 4FRONTin asiantuntijoiden joukkoon. Miljöö on inspiroiva, ja 4FRONTilla tartutaan innostuneesti haasteisiin” toteaa Haila.

4FRONTin väki toivottaa Heidin, Jennan ja Katrin lämpimästi tervetulleeksi osaavaan joukkoomme!