WHAT'S
NEW_

Tervetuloa kuulemaan, minkälainen on yritysvastuun tila suomalaisissa yrityksissä vuonna 2022!

Yritysvastuun itsearvioinnin tulosesittely: yritysvastuun yhteiskunnallinen vaikuttavuus

 

Päivä: 25.1.2023
Aika: 9.00-10.30
Paikka: Online

 

Ilmoittaudu 4FRONTin ja FIBSin yhteistilaisuuteen tästä!

 

Tilaisuuden sisältö

Tässä webinaarissa kuulet, miltä näyttää suomalaisten yritysten vastuullisuustoiminnan vaikuttavuus yritysvastuun itsearviointi -työkalun perusteella. Yritysvastuun itsearviointi on maksuton verkkotyökalu, jonka avulla yritykset voivat arvioida oman vastuullisuustoimintansa tilaa, tunnistaa kehityskohteita ja vertailla yrityksen vastuullisuutta muihin yrityksiin. Työkalu tukee laaja-alaisesti ja konkreettisesti yritysten vastuullisuustoiminnan suunnittelua ja ideointia.

Lue lisää yritysvastuun itsearviointi -työkalusta: https://4front.fi/vastuullisuusarviointi-fi/ 

Yritysvastuun itsearvioinnin vuoden 2022 tulosesittely on avoin ja maksuton webinaari kaikille yritysvastuusta kiinnostuneille. Tilaisuuteen voivat osallistua niin työkalua hyödyntäneet yritykset, vastuullisuustoimintaa vielä aloittamassa olevat yritykset, kuin kaikki muut yritysvastuusta ja yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta kiinnostuneet.

 

Yritysesittely

Tulosten esittelyn lisäksi tilaisuudessa kuullaan käytännön esimerkki yrityksestä, joka edistää sosiaalista vastuullisuutta ja posiitiivisia yhteiskunnallisia vaikutuksia toimintansa pohjana: Unicus Oy:

Unicus on toisenlainen IT-konsulttitalo, joka tarjoaa ohjelmistokehitystä, ohjelmistotestausta sekä Data Sciencen eri rooleja. Kaikilla Unicus-konsulteilla on autismikirjon diagnoosi.

Unicus on oivaltanut, että autismin kirjo vahvistaa niitä ominaisuuksia, joita hyviltä ohjelmistotyön tekijöiltä vaaditaan. Autismikirjolla olevien poikkeukselliset kyvyt jäävät usein huomaamatta, sillä he eivät menesty rekrytointiprosesseissa. Niinpä Unicus kouluttaa ja työllistää heitä IT-konsulteiksi. Yhteensä Unicus-konsultteja on noin 150 ja toimipisteet ovat Norjassa, Ruotsissa, Hollannissa ja Suomessa.

 

Tilaisuuden ohjelma:

9.00 Tilaisuuden avaus ja lähestymistapa yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen (4FRONT & FIBS)

9.10. Yritysvastuun itsearvioinnin tulosesittely (4FRONT)

9.40 Autismikirjon positiiviset ominaisuudet ja sosiaalinen vastuullisuus. (Unicus Oy)

10.00 Yhteenveto itsearvioinnin tuloksista ja suositukset yritysvastuun kehittämiseksi (FIBS)

10.15 Kysymykset ja keskustelu

10.30 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätiedot:

Jenna Kiiskinen, projektikoordinaattori
jenna.kiiskinen@4front.fi
+358 50 5522382