Kestävän
kehityksen
palvelut_

Vaikuttavaa vastuullisuutta

 

Yhteiskunnallisen vaikuttavuuden johtamiseen ja arviointiin keskittynyt 4FRONT auttaa organisaatiotasi oman vaikuttavuus- ja vastuullisuuspolkunne kehittämisessä.

Yritysvastuun itsearviointi on maksuton verkkotyökalu, joka antaa tilannekuvan yrityksesi vastuullisuustoiminnasta, auttaa tunnistamaan kehityskohteita ja mahdollistaa vertailun muihin yrityksiin.

Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat käydä itsearvioinnin tulokset läpi asiantuntijan kanssa ja saada konkreettiset suositukset etenemiseen.

Vaikuttavuuden suunnittelu ja arviointi

Mihin haluatte vastuullisuustyöllänne päästä ja millaista yhteiskunnallista vaikuttavuutta haluatte saada aikaan? Entä millaisia vaikutuksia olette saaneet aikaan? 4FRONT tarjoaa mm. seuraavia palveluita vaikuttavuuden suunnitteluun ja arvointiin:

  • Vaikutusmallin ja -polkujen määrittäminen
  • Kestävän kehityksen seurantajärjestelmät ja indikaattorit
  • Yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arvioinnin suunnittelu
  • Toteutettujen strategioiden ja ohjelmien arvioinnit

Tutkimukset ja selvitykset 

Tarvitsetteko taustatietoa päätöksentekonne tueksi? Teemme erilaisia selvityksiä ja tutkimuksia kestävän kehityksen ja yritysvastuuohjelmien ja -strategioden tueksi, mm.

  • Selvitykset ja nykytila-analyysit
  • Henkilöstö- ja sidosryhmäkyselyt
  • Benchmark-tarkastelut

Vaikuttavien vastuullisuusstrategioiden fasilitointi

Autamme erilaisia organisaatioita laatimaan vaikuttavia vastuullisuusstrategioita ja -ohjelmia. Tarpeistanne riippuen tuemme stragiatyötänne kevyellä sparrauksella tai voimme vastata prosessin fasilitoinnista kokonaisuudessaan. Strategiatyö toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa sidosryhmät osallistaen.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, mikäli haluat kuulla lisää tai pyytää tarjouksen.

Ulla Roiha, seniorikonsultti, 040 873 2706, ulla.roiha@4front.fi
Helka Lamminkoski, konsultti, +358 40 5392 683, helka.lamminkoski@4front.fi