Kestävän
kehityksen
palvelut_

Vaikuttavaa vastuullisuutta

 

Yhteiskunnallisen vaikuttavuuden johtamiseen ja arviointiin keskittynyt 4FRONT auttaa organisaatiotasi oman vaikuttavuus- ja vastuullisuuspolkunne kehittämisessä.

Yritysvastuun itsearviointi on maksuton verkkotyökalu, joka antaa tilannekuvan yrityksesi vastuullisuustoiminnasta, auttaa tunnistamaan kehityskohteita ja mahdollistaa vertailun muihin yrityksiin. Tiivistelmän tuloksista löydät täältä, ja laajemman maksuttoman yhteenvedon voit tilata itsellesi täältä.

Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat käydä itsearvioinnin tulokset läpi asiantuntijan kanssa ja saada konkreettiset suositukset etenemiseen. Kysy myös organisaatiollenne räätälöidystä itsearvioinnista tai kohdennetusta, esimerkiksi alueellisesta tai toimialakohtaisesta analyysista.

 

Vaikuttavuuden suunnittelu ja arviointi

Mihin haluatte vastuullisuustyöllänne päästä ja millaista yhteiskunnallista vaikuttavuutta haluatte saada aikaan? Entä millaisia vaikutuksia olette saaneet aikaan? 4FRONT tarjoaa mm. seuraavia palveluita vaikuttavuuden suunnitteluun ja arvointiin:

  • Vaikutusmallin ja -polkujen määrittäminen
  • Kestävän kehityksen seurantajärjestelmät ja indikaattorit
  • Yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arvioinnin suunnittelu
  • Organisaatioiden, strategioiden ja ohjelmien arvioinnit kestävän kehityksen näkökulmasta

 

Vaikuttavien vastuullisuusstrategioiden fasilitointi

Autamme erilaisia organisaatioita laatimaan vaikuttavia vastuullisuusstrategioita ja -ohjelmia. Tarpeistanne riippuen tuemme stragiatyötänne kevyellä sparrauksella tai voimme vastata prosessin fasilitoinnista kokonaisuudessaan. Strategiatyö toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa sidosryhmät osallistaen.

 

Tutkimukset ja selvitykset 

Tarvitsetteko taustatietoa päätöksentekonne tueksi? Teemme erilaisia selvityksiä ja tutkimuksia kestävän kehityksen ja yritysvastuuohjelmien ja -strategioden tueksi, mm.

  • Selvitykset ja nykytila-analyysit
  • Henkilöstö- ja sidosryhmäkyselyt
  • Benchmark-tarkastelut

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää tai pyytää tarjouksen.

Vesa Salminen, toimitusjohtaja
040 1252 370
vesa.salminen@4front.fi

 

Haluatko saada tietoa ajankohtaisista kestävän kehityksen ja vastuullisuuden tutkimustuloksista?
Tilaa 4FRONTin uutiskirje!